CARNet-ov projekt „e-Škole“ među 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu - Čestika ministrice Blaženke Divjak

Poštovani,

čestitam vam na uspjehu projekta „e-Škole“. Kao ministrici znanosti i obrazovanja, čast mi je i zadovoljstvo što je upravo jedan hrvatski projekt uvršten među 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu u području primjene IKT-a u obrazovanju za 2017. godinu te je tako prepoznat na globalnoj razini od Organizacije Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) u velikoj konkurenciji od čak 143 prijavljena projekta iz 79 zemalja.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i dalje će podržavati vaše aktivnosti na informatizaciji obrazovnih ustanova i poticanju uporabe IKT-a u učenju i poučavanju. Nastavit ćemo zajednički rad na jačanju kapaciteta našega obrazovnog sustava s ciljem osposobljavanja naših učenika za 21. stoljeće. Projekt e-Škole dobar je primjer projekta gdje sadržaj ide ispred dnevnopolitičkih tema i to je najbolji put i motiv da nastavimo kako bismo u konačnici obuhvatili sve škole u Hrvatskoj i tako svim učenicima dali jednake šanse.

Ova nagrada također je pokazatelj da imamo kvalitetne ljude i izvrsne projekte. Čestitam i zahvaljujem svima vama koji ste sudjelovali i aktivno sudjelujete u ovome projektu s ciljem boljeg obrazovanja za našu djecu i učenike, što nam je svima zajednička zadaća i odgovornost.

S poštovanjem,                                             

MINISTRICA
prof. dr. sc. Blaženka Divjak


Pisane vijesti | Priopćenja | Informacijska infrastruktura