Informativni dan posvećen PRIMA i BlueMed inicijativi

Ministarstvo znanosti i obrazovanja poziva vas na Informativni dan posvećen PRIMA i BlueMed inicijativi kojem je svrha predstaviti navedene inicijative te mogućnosti prijave projekata u sklopu tih inicijativa.

Informativni dan održat će se 26. listopada 2017. s početkom u 12.15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

PRIMA je Partnerstvo za istraživanja i inovacije na mediteranskom području čiji je cilj izgraditi istraživačke i inovacijske kapacitete te razviti znanje i zajednička rješenja za upravljanje vodom i poljoprivredno-prehrambenim sustavima u mediteranskoj regiji. BlueMed inicijativi je cilj integracija znanja, vještina i napora u području Sredozemlja za zajedničko stvaranje tzv. „plavih radnih mjesta“ s ciljem dosizanja održivog razvoja u gospodarskim sektorima koji su vezani uz more i obalna područja.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovom predstavljanju te vas molimo da svoj dolazak potvrdite na e-mail adresu: prima@mzo.hr, najkasnije do 20. listopada 2017. godine do 14.00 sati.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na e-mail: prima@mzo.hr.