(završeno: 24. prosinca 2019.) o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Jezik i kultura romske nacionalne manjine u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (Model C)


Izvješće o provedenome javnom savjetovanju o prijedlogu kurikuluma za nastavni predmet Jezik i kultura romske nacionalne manjine u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)

29. siječnja 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvješće o provedenom savjetovanju te je time završen proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu kurikuluma za nastavni predmet Jezik i kultura romske nacionalne manjine u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C).

Savjetovanje je provedeno od 6. prosinca do 24. prosinca 2019. te je Izvješće dostupno i na sljedećoj poveznici.


Javno savjetovanje o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Jezik i kultura romske nacionalne manjine u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (Model C)
11. prosinca 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje savjetovanje o Odluci o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Jezik i kultura romske nacionalne manjine u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (Model C).

Javno savjetovanje otvoreno je u svrhu informiranja zainteresirane javnosti, zaprimanja povratnih informacija i aktivnog uključivanja zainteresirane javnosti vezano uz navedenu odluku.

Javno savjetovanje otvoreno je u razdoblju od 6. prosinca do 24. prosinca 2019. na poveznici  https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=12866.