(završeno: 22. veljače 2019.) o nacrtu odluka o donošenju predmetnih kurikuluma Povijesti i Tjelesne i zdravstvene kulture


Izvješća o provedenim savjetovanjima o nacrtima odluka o donošenju kurikuluma za nastavne predmete Povijest i Tjelesna i zdravstvena kultura za osnovne škole i gimnazije u Republici Hrvatskoj

26. travnja 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja zatvara, ovim putem, javne rasprave o nacrtima odluka o donošenju kurikuluma za nastavne predmete Povijest i Tjelesna i zdravstvena kultura, koji su doneseni za osnovne škole i gimnazije u Republici Hrvatskoj.

Javne rasprave bile su otvorene od 7. veljače do 22. veljače 2019. godine.

Izvješća za svako pojedino savjetovanje dostupna su na sljedećim poveznicama:


Javno savjetovanje o nacrtu odluka o donošenju predmetnih kurikuluma Povijesti i Tjelesne i zdravstvene kulture

7. veljače 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvara javnu raspravu o nacrtu odluka o donošenju kurikuluma za nastavne predmete Povijesti i Tjelesne i zdravstvene kulture za osnovnu školu i gimnazije.

S obzirom na to da se kurikulumi navedenih predmeta u značajnoj mjeri razlikuju od inačica za koje je prethodno provedeno javno savjetovanje, Ministarstvo ovim putem otvara javnu raspravu u trajanju od 15 dana kako bi zainteresirana javnost imala mogućnost uvida u nove prijedloge prije njihova donošenja.

Javna rasprava otvorena je od 7. do 22. veljače 2019. godine.

Povijest: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=10217

Tjelesna i zdravstvena kultura: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=10220