Webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme - Uvod u ciklus webinara o Oracle tehnologijama

U petak, 18. siječnja 2019., u 10.00 sati, Darko Jureković, voditelj programa Oracle Academy za deset država srednje i istočne Europe, održat će prvi webinar ciklusa webinara o Oracle tehnologijama.

Više od dvadeset godina gospodin Jureković je uključen u aktivnosti i projekte vezane uz korištenje IKT-a u obrazovanju, kako u sklopu svog rada u Ministarstvu znanosti i tehnologije, Ministarstvu prosvjete i športa, u HT-u – Hrvatskim Telekomunikacijama, Microsoftu te od 2015. godine u tvrtki Oracle Corporation.

Tema predavanja: Uvod u ciklus webinara o Oracle tehnologijama

Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a.

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA.

O webinaru

Ovo je prvo u nizu predavanja kojima će se učiteljima i nastavnicima pokušati približiti tehnologije i resursi vezani uz Javu, baze podataka, velike podatke, internetske stvari, strojno učenje, blockchain i druge zanimljivosti u području u kojem se očekuje velik rast zapošljivosti i stvaranje značajnog broja novih radnih mjesta u skoroj budućnosti. U prvom predavanju bit će predstavljen sam ciklus predavanja, najavljeni budući predavači, predstavljeni tehnološki trendovi u ovom području, kao i  pregled besplatnih resursa dostupnih programom Oracle Academy.


 

Najave | Priopćenja | Nacionalni kurikulum