Webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme – „Upravljanje softverskim projektima"

U četvrtak, 14. veljače 2019., u 14.00 sati, predavač Damir Antunović održat će webinar na temu „Upravljanje softverskim projektima".

Uz diplomu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gospodin Antunović ima i certifikat profesionalnog voditelja projekata (PMP). Trenutno usporedno vodi više projekata za Oracleove korisnike koje zanimaju rješenja za e-poslovanje, ponajprije u novčarskom (financijskom) sektoru.

Tema predavanja: Upravljanje softverskim projektima

Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a.

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA.

O webinaru

U webinaru će se govoriti o tome kako se može uspješno upravljati softverskim projektima za velike i zahtjevne poslovne korisnike, dakle projektima na kakvima će mnogi od današnjih učenika i studenata vrlo vjerojatno raditi kada se zaposle u IT sektoru.

Dodatno, kako neke obrazovne ustanove u Hrvatskoj na predavanjima o upravljanju projektima koriste Oracle Primavera softver za upravljanje projektima, a budući da je ovaj softver besplatno dostupan za učenje i poučavanje nastavnom osoblju u obrazovnim ustanovama koje su uključene u Oracle Academy program, pokazat će se i kako ga možete preuzeti s web sjedišta te instalirati na Vaše računalo, ukoliko su vam upravljanje projektima i softverski alati za to zanimljivi i korisni u nastavi.

Ciljana korisnička skupina: učitelji i nastavnici informatike i računalstva u osnovnim i srednjim školama.



Najave | Nacionalni kurikulum