Webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme – Rudarenje podataka i poslovna inteligencija – znanje i vještine za poslove budućnosti

U utorak, 26. veljače 2019., u 14.00 sati, predavačica Ljiljana Perica održat će webinar na temu „Rudarenje podataka i poslovna inteligencija - znanje i vještine za poslove budućnosti“.

Ljiljana Perica već 24 godine radi u tvrtki Oracle Hrvatska na poslovima konzaltinga velikih korisnika vezano uz upravljanje podacima, rudarenje podataka i poslovnu inteligenciju.

Tema predavanja: „Rudarenje podataka i poslovna inteligencija – znanje i vještine za poslove budućnosti“

Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a.

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA.

O webinaru

Zašto tvrtke uopće ulažu u upravljanje svojim podacima? Što trend prijenosa podataka u oblak znači za organizacije koje raspolažu velikom količinom osobnih podataka? Koja nova zanimanja nastaju u ovome području IT industrije, a koja nestaju? Kako iz podataka izvući informaciju koja korisniku predstavlja dodatnu vrijednost? Na ova i druga pitanja pokušat ćemo odgovoriti u našem sljedećem webinaru u utorak, 26. veljače 2019. 

Ciljana korisnička skupina: učitelji i nastavnici informatike i računalstva u osnovnim i srednjim školama.Najave | Nacionalni kurikulum