Prijave za nove virtualne učionice

14. prosinca 2018. Učionice su organizirane po predmetima za koje primjena novih kurikuluma započinje u školskoj godini 2019./2020. Prijave za nove virtualne učionice otvaraju se 15. prosinca 2018. godine, u 12 sati.

Obrazovna reforma Škola za život uspješno je započela u 74 osnovne i srednje škole koje su uključene u eksperimentalni program. Nakon osam mjeseci edukacije učitelja, nastavnika i stručnih suradnika eksperimentalnog programa, obrazovna će reforma obuhvatiti sve osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj.

Frontalno uvođenje obrazovne reforme u sve osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj započinje otvaranjem predmetnih virtualnih učionica namijenjenih svim učiteljima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola u prosincu 2018., dok će učionice za stručne suradnike i ravnatelje biti otvorene početkom 2019.

Učionice su organizirane po predmetima, a predmeti koji imaju veći broj sudionika podijeljeni su u više virtualnih učionica. Sudjelovanje u edukaciji u virtualnim učionicama važno je kako bi se što bolje pripremili za frontalnu primjenu obrazovne reforme te uspješno povezali s kolegicama i kolegama.

Detaljnije informacije poslane su svim osnovnim i srednjim školama, a poveznice i raspored virtualnih učionica dostupan je i u privitku.

Prijave za nove virtualne učionice otvaraju se 15. prosinca 2018. godine, u 12 sati.


Pisane vijesti | Projekti | Nacionalni kurikulum