Održavanje info radionice Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Priprema IRI infrastrukturnih projekata” KK.01.1.1.09

21. siječnja 2019.

ODRŽAVANJE INFO RADIONICE

Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Priprema IRI infrastrukturnih projekata” KK.01.1.1.09

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Priprema IRI infrastrukturnih projekata” održat će se 21. siječnja 2019. godine u multimedijalnoj dvorani u prizemlju Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10 000 Zagreb.

Cilj informativne radionice je predstaviti dokumentaciju Poziva i pružiti svim potencijalnim prijaviteljima informacije vezane uz objavljeni Poziv. Planirano trajanje radionice je 3 sata, od 13h do 16h.

Molimo da, zbog ograničenog broja mjesta, svoje sudjelovanje na radionici prijavite što prije, a najkasnije do 10. siječnja 2019. godine na adresu elektroničke pošte radionica_pp@mzo.hr. Prijavi na radionicu potrebno je priložiti popunjenu tablicu, koja je priložena ovoj najavi, sa svim potrebnim podacima o sudionicima koji će biti prisutni na radionici. Nakon popunjavanja raspoloživih mjesta obustavit će se zaprimanje prijava na radionicu.

Potvrdu o sudjelovanju zaprimit ćete elektroničkom poštom nakon isteka roka za prijavu na informativnu radionicu.

Molimo Vas da prilikom prijave na radionicu, na istu adresu elektroničke pošte, postavite pitanja na koja će na radionici biti odgovoreno, a najkasnije do 10. siječnja 2019. godine.

Zaprimljena pitanja i odgovori bit će nakon održane radionice objavljeni na središnjoj stranici ESI fondova i portalu eFondovi.

Napominjemo da adresa elektroničke pošte radionica_pp@mzo.hr vrijedi samo za prijavu i pitanja za radionicu. Redovita pitanja vezana za Poziv zaprimaju se na adresi ugovaranje@mzo.hr.

Dnevni red:
Predstavljanje Poziva na dostavu projektnih prijedloga s osvrtom na zaprimljena pitanja
(Uvjeti prihvatljivosti aktivnosti, prijavitelja i partnera, pokazatelji, postupak dodjele)



Najave | Projekti | EU fondovi