Održavanje info radionice Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“ K.K.01.1.1.07

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“ održat će se 25. svibnja 2018. godine u multimedijalnoj dvorani u prizemlju Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10 000 Zagreb.

Cilj informativne radionice je predstaviti dokumentaciju Poziva i pružiti svim potencijalnim prijaviteljima informacije vezane uz objavljeni Poziv.

Molimo da, zbog ograničenog broja mjesta, svoje sudjelovanje na radionici prijavite što prije, a najkasnije do 15. svibnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte radionica_strip@mzo.hr.

Prijavi na radionicu potrebno je priložiti popunjenu tablicu, koja je priložena ovoj najavi, sa svim potrebnim podacima o sudionicima koji će biti prisutni na radionici. Nakon popunjavanja raspoloživih mjesta obustavit će se zaprimanje prijava na radionicu.

Potvrdu o sudjelovanju, kao i točan termin održavanja radionice, zaprimit ćete elektroničkom poštom nakon isteka roka za prijavu na informativnu radionicu.

Molimo Vas da prilikom prijave na radionicu, na istu adresu elektroničke pošte, postavite pitanja na koja će na radionici biti odgovoreno.

Zaprimljena pitanja i odgovori bit će nakon održane radionice objavljeni na središnjoj stranici ESI fondova i portalu eFondovi.

Napominjemo da adresa elektroničke pošte radionica_strip@mzo.hr vrijedi samo za prijavu i pitanja za radionicu.

Redovita pitanja vezana uz Poziv zaprimaju se na adresi ugovaranje@mzo.hr.

Dnevni red:

Predstavljanje Poziva na dostavu projektnih prijedloga s osvrtom na zaprimljena pitanja
(Uvjeti prihvatljivosti aktivnosti, prijavitelja i partnera, pokazatelji, postupak dodjele) - predviđeno trajanje 2 sata

 



Stranica | Projekti | EU fondovi