Održane provedbene radionice u sklopu SIIF II projekata u MZOS-u

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta od 17. do 19. travnja održane su radionice na temu „Implementacija ugovora“, namijenjene korisnicima novopotpisanih ugovora u okviru projekta „Fond za ulaganje u znanost i inovacije, faza II (SIIF II)“.

Radionice su trajale tri dana tijekom kojih su predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU) zajedno s konzultantima tehničke pomoći SIIF II projekta održali predavanja na teme „Sekundarne nabave“, „Izvještavanja i vidljivosti“ i „Upravljanja financijama“.

Ujedno, svrha radionica bila je uspostaviti dobru inicijalnu komunikaciju s predstavnicima MZOS-a, timom tehničke pomoći i SAFU-a kako bi projekti bili uspješno implementirani te kako bi sredstva bila iskorištena u što većem iznosu.

Odaziv na radionice bio je velik, a svih 43 sudionika aktivno je sudjelovalo u postavljanju pitanja i rješavanju zadataka na zadane teme. Povratne reakcije sudionika radionica izuzetno su pozitivne čime vidimo da je uspostavljen dobar temelj za uspješnu provedbu projekata.
 

Pisane vijesti | Priopćenja | EU fondovi