Odluka o odabranim vrtićima i školama za program Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi za 2020. godinu

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su iskazali interes za sudjelovanje u provedbi programa te također obavijestiti da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja zaprimilo dana 17. lipnja 2020. godine obavijest o odabranim vrtićima i školama za program „Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi za 2020. godinu“ prema kojoj je Ministarstvo kulture odabralo 41 dječji vrtić, 105 osnovnih škola, 29 srednjih škola i 7 centara za odgoj i obrazovanje u kojima će se održati kulturni i umjetnički programi tijekom 2019. godine.

Popis odabranih vrtića i škola javno je objavljen na službenim mrežnim stranicama Ministarstva kulture, a možete ga pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=23820.

Ministarstvo kulture i izvoditelji umjetničko-edukativnih programa pravodobno će, vezano uz raspored, kontaktirati sve odabrane vrtiće, škole i centre.

Čestitamo svim vrtićima, osnovnim i srednjim školama koji su odabrani za izvođenje kulturnih i umjetničkih programa!


Pisane vijesti | Odluke | Odgoj i obrazovanje