Najava: Svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva „Provedba HKO-a na razini visokog obrazovanja“

U petak, 22. ožujka 2019. godine, s početkom u 10.00 sati u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održat će se svečanost uručivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva „Provedba HKO-a na razini visokog obrazovanja“ iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.“.

U svrhu unapređenja kvalitete visokog obrazovanja primjenom HKO-a javna i privatna visoka učilišta prijavila su projekte te će provoditi aktivnosti razvoja i/ili unapređenja studijskih programa i/ili programa cjeloživotnog učenja utemeljenih na standardima zanimanja i standardima djelomičnih i/ili cjelovitih kvalifikacija te aktivnosti namijenjene unapređivanju postupaka osiguravanja kvalitete visokog obrazovanja, kao i unapređivanju nastavne djelatnosti u visokom obrazovanju.

Na svečanosti će biti uručeni ugovori dobitnicima bespovratnih sredstava za 26 projekata ukupne vrijednosti bespovratnih sredstava od gotovo 100 milijuna kuna (99.609.966,04 HRK).

Ugovore će dobitnicima uručiti prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, pomoćnik ministrice gosp. Stipe Mamić i ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih gosp. Mile Živčić.


 

Najave | EU fondovi