Najava: Svečano predstavljanje Operativnoga programa Regionalna konkurentnost


U ponedjeljak, 25. studenoga 2013. godine, održat će se svečano predstavljanje operativnih programa "Promet", "Zaštita okoliša", "Regionalna konkurentnost" i "Razvoj ljudskih potencijala" za razdoblje 2007. - 2013.", koje zajednički organiziraju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode te Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava.

Cilj zajedničkog predstavljanja operativnih programa je informirati javnost o prioritetima koje je Republika Hrvatska ulaskom u Europsku uniju odlučila financirati strukturnim fondovima i Kohezijskim fondom te predstaviti uspješne primjere projekata koji su financirani u sklopu pojedinoga operativnog programa.

Pozivamo sve zainteresirane građane da nakon formalnoga dijela, od 14,00 do 16,30, dođu u predvorje hotela Westin u Zagrebu, posjete informacijske pultove i saznaju sve što ih zanima o operativnim programima te razgledaju izložbu fotografija projekata.

Najave | Priopćenja | EU fondovi