Najava: Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2019. godini

Ured za udruge u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora - organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnoga proračuna RH i fondova EU-a u 2019. godini.
 
Info dani 2019. održat će se 21. i 22. veljače 2019. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb).

Svrha Info dana je da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2019. godini.

Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2019. godinu.

Tijekom čitavog događaja bit će omogućen videoprijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.
 
Videoprijenosu moći će se pristupiti preko YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte preko koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr. Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događaja.

Rok za prijavu je 19. veljače 2019. godine na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 
Napominjemo kako je Program podložan promjenama te da će se prema potrebi ažurirati.

Program Info dana (ažurirano: 11. veljače 2019. godine)



Najave | Odgoj i obrazovanje