Informativni dani o suradnji s Europskim laboratorijem za molekularnu biologiju

Poštovane/i,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira u suradnji s Europskim laboratorijem za molekularnu biologiju (EMBL) informativne dane koji će se održati 7. i 8. lipnja 2022. godine u Zagrebu i Splitu. Cilj informativnih dana je pružanje sveobuhvatnih informacija o mogućnostima suradnje s EMBL-om (https://www.embl.org/).

EMBL je međuvladina organizacija sa sjedištem u Heidelbergu, a osnovana je 1974. godine s misijom promicanja istraživanja molekularne biologije u Europi, osposobljavanja mladih znanstvenika i razvoja novih tehnologija. Republika Hrvatska je članica EBML-a od 2006. godine. Jedinstveni EMBL-ov portfelj integriranih znanstvenih usluga omogućuje istraživačima iz država članica pristup širokom rasponu infrastrukture i resursa, ekspertnih usluga, znanstvenih posjeta, tečajeva usavršavanja, ljetnih škola, konferencija te doktorskih programa i poslijedoktorskih stipendija.

Informativni dan održat će se u Zagrebu 7. lipnja u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 30, s početkom u 9.30 sati. 

Informativni dan održat će se u Splitu 8. lipnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, Šoltanska ul. 2, s početkom u 9.30 sati.

Radni jezik bit će engleski, a sudionicima informativnih dana bit će omogućeni i individualni razgovori s predstavnicima EMBL-a s ciljem dobivanja svih relevantnih informacija (molimo najavite želju za individualnim razgovorima na email adresu: stasa.skenzic@mzo.hr).

Slobodno možete proslijediti pozivnicu za informativne dane svim relevantnim stručnjacima koji bi mogli biti zainteresirani za ovu temu.

Link za praćenje info dana: https://mzo-hr.zoom.us/j/85425923891?pwd=eGdCMmR6bkc5ZW9seUVMWEYxR0wxUT09 

Najave | Projekti | Međunarodna suradnja