Grotulja kao inspiracija suvremene nastave - webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Webinar će se održati 28. siječnja 2020. godine u 13.00 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Ana Ćaleta
Grotulja kao inspiracija suvremene nastave

Grotulja je zavičajni suvenir triljskoga kraja i tema je projekta koji se provodio kroz nastavnu, izvanastavnu i izvanškolsku aktivnost tijekom cijele nastavne godine. Učenici i učiteljica 4.a razreda Osnovne škole Trilj odlučili su u suradnji s knjižničarkom i društvenom zajednicom istražiti podrijetlo, značaj i mogućnosti koje grotulja pruža kao suvenir i kao inspiracija u različitim gospodarskim, umjetničkim i društvenim područjima. Webinarom će sudionici upoznati metode rada na projektu, ishode za učenike, digitalne alate kao pomoć u projektu, načine praćenja i vrednovanja te rezultate rada. Upoznat će načine prikupljanja dokumentacije za sudjelovanje učenika na Smotri GOO-a i dokumentacije za svrstavanje grotulje na UNESCO-ov popis zaštićene nematerijalne kulturne baštine.

Predavačica: Ana Ćaleta, Osnovna škola Trilj

Webinar će se održati 28. siječnja 2020. godine u 13.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje ćete pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/8849

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.



Najave | Projekti | Nacionalni kurikulum