Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2022./2023. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je 27. travnja 2022. godine javno savjetovanje o Prijedlogu Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2022./2023. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Rok za primanje komentara zainteresirane javnosti je 27. svibnja 2022. godine.

Cilj javnog savjetovanja je prikupljanje primjedbi i prijedloga zainteresirane javnosti te stoga pozivamo sve zainteresirane da dostave primjedbe i prijedloge vezane uz Prijedlog Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2022./2023. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske elektroničkom aplikacijom e-Savjetovanja.

Prijedlog Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2022./2023. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske dostupan je na poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=20518.



Pisane vijesti