Otvoreno javno savjetovanje o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi javno savjetovanje o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“.

Poziv je planiran u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali  2014. - 2020.“, a cilj je povećanje obrazovnih postignuća djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju, čime se smanjuje rizik ranog napuštanja školovanja te rizik od siromaštva i socijalne isključenosti uz pružanje potpore uključivanju djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolske programe.

Pozivamo zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u savjetovanje te dostavi svoje primjedbe i prijedloge uz pomoć elektroničke aplikacije e-Savjetovanja.

Savjetovanje je otvoreno do 8. svibnja 2020. godine.

Poveznica na e-Savjetovanje: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=13792Pisane vijesti | Projekti | Savjetovanja