Savjetovanje s javnošću o Prijedlogu Pravilnika o mjerilima i načinu korištenja nenamjenskih donacija i vlastitih prihoda proračunskih korisnika iz nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je 5. travnja 2024. godine javno savjetovanje o Prijedlogu Pravilnika o mjerilima i načinu korištenja nenamjenskih donacija i vlastitih prihoda proračunskih korisnika iz nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Rok za primanje komentara zainteresirane javnosti je 13. travnja 2024. godine.

Cilj javnog savjetovanja je prikupljanje primjedbi i prijedloga zainteresirane javnosti te se stoga pozivaju svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge vezane uz tekst Pravilnika o mjerilima i načinu korištenja nenamjenskih donacija i vlastitih prihoda proračunskih korisnika iz nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja elektroničkom aplikacijom e-Savjetovanja.

Prijedlog Pravilnika o mjerilima i načinu korištenja nenamjenskih donacija i vlastitih prihoda proračunskih korisnika iz nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja dostupan je na sljedećoj poveznici: 
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=27034

Pisane vijesti | Strategijski i akcijski dokumenti | Savjetovanja