Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Odluke o financiranju drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola u RH za šk. g. 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna RH i Prijedlogu Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u RH za šk. g. 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna RH

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je 9. svibnja 2023. godine javno savjetovanje o Prijedlogu Odluke o financiranju drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i Prijedlogu Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Rok za primanje komentara zainteresirane javnosti je 8. lipnja 2023. godine.

Cilj javnog savjetovanja je prikupljanje primjedbi i prijedloga zainteresirane javnosti te stoga pozivamo sve zainteresirane da elektroničkom aplikacijom e-Savjetovanja dostave svoje primjedbe i prijedloge na Prijedlog Odluke o financiranju drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i Prijedlog Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

  • Obrazac prethodne procjene za Prijedlog Odluke o financiranju drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske dostupan je na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=24024.
 
  • Obrazac prethodne procjene za Prijedlog Odluke o financiranju obveznih udžbenika za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2023./2024. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske dostupan je na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=24027.


Pisane vijesti | Priopćenja | Savjetovanja