HAND in HAND projekt - 4. svibnja 2022. održan radni sastanak predstavnika Ministarstva znanosti i obrazovanja, Instituta za društvena istraživanja i Agencije za odgoj i obrazovanje

U sklopu provedbe HAND in HAND projekta: Osnaživanje socio-emocionalnih kompetencija i svijesti o različitosti kod učitelja širom Europe djelatnici Ministarstva znanosti i obrazovanja zajedno s predstavnicima Instituta za društvena istraživanja održali su radni sastanak s ravnateljicom Agencije za odgoj i obrazovanje gospođom Dubravkom Brezak Stamać i njezinim suradnicima. 

Sastanak je organiziran kako bi se predstavnici Agencije pobliže informirali o ključnim aktivnostima projekta i planiranom dinamikom provedbe projektnih aktivnosti. Ključne aktivnosti i plan realizacije predstavili su predstavnici Instituta za društvena istraživanja koji na HAND : ET projektu vode provedbu HAND : ET programa u školama u Hrvatskoj.

U sklopu sastanka dogovorena je i organizacija radionice za savjetnike Agencije za odgoj i obrazovanje koju će održati stručnjaci iz Instituta za društvena istraživanja. Radionica će se organizirati sa svrhom informiranja stručnjaka Agencije o sadržaju HAND : ET programa za ravnatelje i stručne suradnike. 

Agencija za odgoj i obrazovanje ključna je nacionalna institucija za stručno usavršavanje odgojno-obrazovnih djelatnika i uključivanje Agencije prepoznato je kao ključan korak u planiranju održivosti primjene programa u obrazovnome sustavu. 

Prilozi: 
  1. Prezentacija korištena tijekom radnog sastanka  
  2. Fotografije. 


Pisane vijesti | Projekti | Odgoj i obrazovanje