Najava radionica i završnog događaja u projektu TRACER

Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nositelj provedbe Erasmus+ projekta TRACER - Transparency of Croatian Qualifications for Enhanced Recognition / Transparentnost hrvatskih kvalifikacija radi lakšeg priznavanja najavljuje provedbu radionica i završnog događaja projekta prema sljedećem rasporedu:
 
  • 8. studenoga 2022. godine u Splitu će se održati radionica na temu unapređenja dopunske isprave o studiju na kojoj će projektni partneri iz Ministarstva obrazovanja, kulture i znanosti Kraljevine Nizozemske predstaviti svoje iskustvo u digitalizaciji diploma i dopunskih isprava o studiju
  • 10. studenoga 2022. godine u Zagrebu će se održati radionica na temu unapređenja dopunske isprave o studiju i završna prezentacija ishoda projekta TRACER na kojoj će osim projektnih partnera iz Nizozemske svoj rad na projektu prezentirati nacionalni stručnjaci koji su pridonijeli ostvarivanju projektnih ishoda.

Pozivi za sudjelovanje na oba događaja poslani su visokim učilištima, predstavnicima poslodavaca, nadležnim agencijama i drugim dionicima.

Najave | Projekti | Visoko obrazovanje