Priznavanje prethodnog učenja u praksi - prijave za webinar u organizaciji Europskog udruženja visokih učilišta i Švedskog vijeća za visoko obrazovanje

Više informacija o događaju i poveznice za registraciju možete pronaći ovdje: https://bit.ly/36bau9y

Europsko udruženje visokih učilišta (EURASHE) i Švedsko vijeće za visoko obrazovanje, zajedno s partnerima na projektu Priznavanje prethodnog učenja u praksi (Recognition of Prior Learning in practice - RPLip), organizira online događaj na navedenu temu u listopadu i studenome 2020.

Na online događaju prezentirat će se ishodi projekta u kojem su provedeni postupci priznavanja prethodnog učenja u pet zemalja, među kojima je i Hrvatska, te ponuditi platforma za daljnji razvoj rasprave o osiguravanju kvalitete i konzistentnosti procesa priznavanja neformalnog i informalnog učenja u Europi.

Događaj će se sastojati od dva webinara:                                                                                                 

  • Zašto priznavanje i vrednovanje prethodno stečenog infomalnog i neformalnog učenja? - utorak, 13. listopada 2020., od 14.30 do 16.00 sati preko Zooma;
  • Kako vrednovati i priznavati prethodno stečeno informalno i neformalno učenje? - četvrtak, 5. studenoga 2020., od 14.30 do 16.00 sati preko Zooma.

Više informacija o događaju i poveznice za registraciju možete pronaći ovdje: https://bit.ly/36bau9y