Primjena suvremenih metoda poučavanja u nastavi - primjeri dobre prakse - webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Webinar će se održati 4. veljače 2020. godine u 9.00 sati.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Alma Šuto
Primjena suvremenih metoda poučavanja u nastavi - primjeri dobre prakse

Ovo online izlaganje prikazuje primjere iz prakse kako se provođenjem projektne nastave u nastavi informatike razvija kreativnost učenika stavljanjem učenika u središte nastavnoga procesa.
Projektna nastava je dinamična i interaktivna, što pozitivno utječe na aktivnost i motivaciju učenika.
Unatoč tome što je ovakav način nastave zahtjevniji kako za učenike tako i za nastavnike, zadovoljstvo i entuzijazam može se uočiti u svih sudionika.
Osim navedenog, važno je istaknuti kako ovakav način ostvarivanja predmetnih odgojno-obrazovnih ishoda i međupredmetnih tema omogućuje integraciju nastavnih sadržaja u sklopu istog predmeta te korelaciju s drugim nastavnim predmetima.

Predavačica: Alma Šuto, Osnovna škola Zmijavci

Webinar će se održati 4. veljače 2020. godine u 9.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje ćete pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/9631

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.



Najave | Projekti | Nacionalni kurikulum