Javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u cilju pripreme Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u znanost i inovacije - Prvi poziv“

11. travnja 2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u cilju pripreme Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u znanost i inovacije – Prvi poziv“ (u daljnjem tekstu: Poziv).

Poziv će se provoditi u formi privremenoga otvorenog poziva u sklopu Operativnoga programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020., Prioritetne osi 1 „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija“, Specifičnoga cilja 1a1 „Povećana sposobnost sektora za istraživanje, razvoj i inovacije (IRI) za provođenje istraživanja vrhunske kvalitete i zadovoljavanje potreba gospodarstva“.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 21. travnja 2017. godine dostave svoje prijedloge i komentare na nacrt Uputa za prijavitelje koje sadrže ključne elemente Poziva. Prijedlozi i komentari dostavljaju se poveznicom.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja razmotrit će i obraditi pristigle prijedloge i komentare te nakon završetka savjetovanja objaviti odgovore/obrazloženja na toj poveznici, a najkasnije do 5. svibnja 2017. godine.



Pisane vijesti | EU fondovi