Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za pripremu zalihe infrastrukturnih projekata za Europski fond za regionalni razvoj 2014. – 2020. – Indikativna lista projekata

22. kolovoza 2012.

U sklopu otvorenog Javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga za pripremu zalihe infrastrukturnih projekta za Europski fond za regionalni razvoj 2014.-2020., Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta završilo je s ocjenjivanjem projektnih prijava pristiglih na rok od 31. prosinca 2011. te je sukladno uvjetima navedenima u pozivu, na indikativnu listu projekata za novi Operativni program 2014. - 2020. uvršteno pet projekata, tri iz područja obrazovne te dva iz područja znanstvene infrastrukture.

Obrazovna infrastruktura:
  • Društveno-kulturni centar na Kampusu Sveučilišta u Rijeci,
  • Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci,
  • Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, II. faza,

Znanstvena infrastruktura:
  • Centar kompetencije u translacijskoj medicini Srebrnjak, Dječja bolnica Srebrnjak,
  • Tehnološki park Varaždin – Centar kompetencije za obnovljive izvore energije, Grad Varaždin

Svrha Javnog poziva za prijavu projektnih prijedloga je identifikacija projekata iz područja znanstveno-istraživačke, tehnološke i obrazovne infrastrukture, čija bi se realizacija mogla financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u okviru strateških ciljeva i prioriteta Operativnog programa za regionalnu konkurentnost.
Javni poziv stalno je otvoren, s rokovima dostave dva puta godišnje, prilikom kojih se vrednuju pristigli prijedlozi te ažurira indikativna lista projekata.

Sljedeći rok za dostavu projektnih prijedloga je 31. prosinca 2012.