Radionica pokazala veliki interes potencijalnih korisnika za infrastrukturna ulaganja

6. i 7. prosinca u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, nastavno na Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europske Unije (2014-2020), objavljen na internetskim stranicama Ministarstva, održana je radionica pod naslovom "Priprema infrastrukturnih projekata".

Na radionici su predstavljeni ciljevi i uvjeti spomenutog Javnog poziva te objašnjeni kriteriji odabira projekata. Također, sudionicima je vrlo detaljno objašnjen obrazac za prijavu projekta. A koliko je priprema infrastrukturnog projekta zahtjevan proces, objašnjeno je i na konkretnom primjeru pripreme projekta Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije (BIOCentar).

Odaziv na radionicu bio je vrlo velik: radionicu je posjetilo gotovo 200 zaposlenika srednjih škola, znanstvenih instituta, fakulteta, sveučilišta i kliničkih centara, kao i predstavnika gradova i županija. Prisutni su pozvani da svoje daljnje upite i komentare Odjelu za upravljanje fondovima EU i akcijske planove, organizatoru ove radionice, upućuju putem e-pošte na: deufap@mzos.hr

Prezentaciju s radionice možete preuzeti ovdje.

Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europske Unije (2014-2020).



Pisane vijesti | Priopćenja | EU fondovi