Obavijest o sklopljenome Godišnjem ugovoru za 2018. godinu za uslugu najma korištenja Microsoft programskih proizvoda za javna visoka učilišta i javne znanstvene institute u Republici Hrvatskoj

Ministarstvo znanosti  i obrazovanja i ove godine je sklopilo Godišnji ugovor o nabavi najma korištenja Microsoft programskih proizvoda za javna visoka učilišta i javne znanstvene institute za 2018. godinu prema već sklopljenome Okvirnom sporazumu za razdoblje od 2017. do 2019. godine.

Ustanove koje imaju pravo korištenja Microsoft programskih proizvoda prema sklopljenome godišnjem ugovoru i okvirnome sporazumu su javna visoka učilišta i javni znanstveni instituti u Republici Hrvatskoj.

Javna visoka učilišta i javni znanstveni instituti za sve informacije i korisničku podršku mogu kontaktirati Distribucijski centar za Microsoft proizvode u Sveučilišnome računskom centru Srce, koji je zadužen za distribuciju programskih proizvoda i korisničku podršku javnim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja. Privatna visoka učilišta i privatni znanstveni instituti nemaju pravo korištenja Microsoft programskih proizvoda prema ovome godišnjem ugovoru.

Pisane vijesti | Poslovni i financijski izvještaji | Informacijska infrastruktura