Nastavni planovi i programi i kurikulumi

Češki jezik (model A i C)
  • Češki jezik za osnovnu i srednju školu s nastavom na jeziku i pismu češke nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A)

Kurikulum za nastavni predmet Češki jezik za osnovnu i srednju školu s nastavom na jeziku i pismu češke nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 114/2019.
 

  • Češki jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)

Kurikulum za nastavni predmet Češki jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 129/2019.

 

Jezik i kultura romske nacionalne manjine (model C)
Kurikulum za nastavni predmet Jezik i kultura romske nacionalne manjine u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (Model C ) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 52/2020.
Mađarski jezik (model A i C)
  • Mađarski jezik i književnost za osnovnu i srednju školu s nastavom na jeziku i pismu mađarske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A) kojima se nastava izvodi na mađarskome jeziku u Republici Hrvatskoj (model A)

Kurikulum za nastavni predmet Mađarski jezik i književnost za osnovnu i srednju školu s nastavom na jeziku i pismu mađarske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A) kojim se nastava izvodi na mađarskome jeziku u Republici Hrvatskoj (model A) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 83/2020.
 
  • Mađarski jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)

Kurikulum za nastavni predmet Mađarski jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 83/2020.
 
Slovački jezik i kultura (model C)

Kurikulum za nastavni predmet Slovački jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 78/2020.
Srpski jezik (model A i model C)
  • Srpski jezik za osnovnu i srednju školu s nastavom na jeziku i ćiriličnom pismu srpske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A)
Kurikulum za nastavni predmet Srpski jezik za osnovnu i srednju školu s nastavom na jeziku i ćiriličnom pismu srpske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 93/2019.
 
  • Srpski jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C)
Kurikulum za nastavni predmet Srpski jezik i kultura u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj (model C) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 114/2019.
Talijanski jezik (model A)
  • Talijanski jezik za osnovnu školu i talijanski jezik i književnost za srednju školu s nastavom na jeziku i pismu talijanske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A)
Kurikulum za nastavni predmet Talijanski jezik za osnovnu školu i Talijanski jezik i književnost za srednju školu s nastavom na jeziku i pismu  talijanske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj (model A) objavljen je u Narodnim novinama, broj: 81/2019.