Obavijest o utvrđivanju rang-liste na temelju snižavanja praga Natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2018./2019.

Obavijest o utvrđivanju rang-liste na temelju snižavanja praga Natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2018./2019.

Na temelju odluke Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija za akademsku godinu 2018./2019., Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje rang-liste na temelju snižavanja praga natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2018./2019.

Lista studenata s ostvarenim pravom na državnu stipendiju na temelju snižavanja praga s prebivalištem u RH za E kategoriju

Listu možete vidjeti ovdje: LINK

Uvjete za dodjelu državne stipendije na temelju promjene praga u kategoriji E ostvarili su studenti s prebivalištem u RH s ostvarenih 800 bodova i prihodima po članu kućanstva manjim ili jednakim 1730,17 kn.

Pozivaju se svi studenti koji su ostvarili uvjete za dodjelu državne stipendije za akademsku godinu 2018./2019. da u roku od sedam (7) dana od dana objave (najkasnije do 1. veljače 2019. u 12 sati) u Sustavu državnih stipendija: https://drzavnestipendije.mzo.hr/, koristeći opciju „Izbornik“ na poveznici „Ostvareno pravo na stipendiju“, unesu IBAN žiroračuna i potvrde prihvaćanje Uvjeta stipendiranja.

Za unos IBAN-a i prihvaćanje uvjeta stipendiranja studenti se trebaju prijaviti u Sustav državnih stipendija (https://drzavnestipendije.mzo.hr/), kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, svojim AAI korisničkim računima, koristeći opciju „Prijava“.